Desmantellen una plantació de marihuana en una casa de Collbató, on ja havien trobat plantes feia un any

Els investigadors han detingut un home per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

La plantació de marihuana desmantellada a l'interior d'una casa de Collbató

La plantació de marihuana desmantellada a l'interior d'una casa de Collbató / Mossos d'Esquadra

Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 8 de maig, un home de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i d'un de defraudació de fluid elèctric per tenir una plantació de marihuana a l'interior d'una casa de Collbató.

 La investigació es va iniciar a començaments del mes d'abril quan els investigadors van tenir coneixement de la possible plantació. Cal esmentar que en aquesta mateixa casa, un any enrere, els agents havien desmantellat una plantació de marihuana.

Els investigadors van constatar la forta olor característica d'una plantació de marihuana, que els llums sempre estaven enceses i que tant de dia com de nit funcionaven els extractors del sistema de ventilació. Tanmateix els tècnics de la companyia elèctrica van certificar el consum de llum molt elevat, incompatible amb el consum domèstic i l'existència d'una escomesa clandestina amb el consegüent risc d'incendi. Després de setmanes d'investigació, els agents van concloure que a l'interior d'aquesta casa hi havia una plantació de marihuana.

El 8 de maig es va realitzar l'explotació de la investigació, tutelats pel jutjat en funcions de guàrdia de Martorell. Al seu interior es va localitzar unes 1.300 plantes de marihuana en un estat avançat de creixement i es va desmantellar tota la instal·lació. Així mateix, els agents van detenir un home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

L'arrestat va passar a disposició judicial.